Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nembad.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1273

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nembad.dk/public_html/wp-content/plugins/gw-gravity-forms-all-fields-template/gw-gravity-forms-all-fields-template.php on line 299

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nembad.dk/public_html/wp-content/plugins/gp-preview-submission/includes/gw-gravity-forms-preview-confirmation.php on line 406
Ønsker Du God Pris på Dit Nye Badeværelse | Høj Kvalitet | NemBAD 🛁 | NemBAD

Nyt badeværelse til god pris

 

Har du i lang tid gået og ønsket dig et nyt badeværelse?

Hos NemBAD har vi i lang tid specialiseret os i at lave badeværelsesløsninger, der passer nøjagtig til de behov vores kunder måtte have.

Fortæl os om dine drømme for et badeværelse, og vi skal give dig en favorabel pris til dit kommende badeværelse.

Vi behøver ikke komme forbi dit hus før vi giver dig din pris på badeværelset. Det sparer dig for en masse tid, så du slipper for at vise dit hus frem for håndværkere i den travle hverdag.

Med vores smarte værktøj kan du nemlig allerede nu få en estimeret pris på dit kommende badeværelse.

Du skal blot indtaste dine ønsker, og så kan du følge med i din estimerede pris.

Indenfor 24 timer vil vi kontakte dig, og komme med den endelige pris på badeværelset, så du kan få dit nye badeværelse hurtigst muligt. Derefter vil vi så begge underskrive en kontrakt, så prisen er fast igennem hele forløbet, og du ikke pludselig skal betale summer du ikke har regnet med.

 

Brug vores prisberegner til dit badeværelse

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Fortæl vores prisberegner hvordan dit badeværelse skal se ud, og så vil du til sidst underskrive en kontrakt med den endelige pris på badeværelset.

Fortæl os blandt andet hvor stort badeværelset skal være, om du ønsker gulvvarme, hvor mange brusere og meget andet. Desto mere specifik du er, desto mere præcis er den estimerede pris.

Vi har stor erfaring med alle typer og størrelser badeværelser, så du er i helt trygge hænder hos os.

Pris på renovering af badeværelser

 

Har du allerede et fint badeværelse, men ønsker at få foretaget nogle få justeringer?

Så tilbyder vi også rigtig gode priser på renovering af badeværelser.

Ved renovering af badeværelser sparer du en masse tid, og får samtidig et næsten nyt badeværelse, for en rigtig god pris. Her kan du også bruge vores prisberegner til at udregne den rette pris.

Det kan være du skal have ny håndvask, et vægophængt toilet eller noget helt tredje.

Vi rådgiver dig også til hvordan dit badeværelse kan forbedres, så det både har en længere holdbarhed, og fremstår så godt som nyt.

 

Få din egen kontaktperson

 

Et nyt badeværelse rejser en masse spørgsmål, og det er helt forståeligt. Hos NemBAD er vi med dig hele vejen, og du kan altid ringe til din faste kontaktperson, hvis du er i tvivl om noget eller gerne vil have udspecificeret prisen på dit badeværelse.

Når vi skal opføre dit nye badeværelse, så står vi for hele projektet. Vi klarer alt indenfor murerarbejde, men har siden 2008 fået rigtig gode partnerskaber med andre håndværkere.

Derfor står vi også gerne for at koordinere samarbejdet med de håndværkere der skal udføre VVS-, maler- eller el-arbejde.

På den måde sørger vi for at arbejdet bliver gjort i den rigtige rækkefølge, så ingen håndværkere skal vente på hinanden i projektet, og alle deadlines bliver overholdt.

Har du spørgsmål eller andet vedrørende badeværelser, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Er du interesseret i andre mureropgaver, så kan du altid kontakte vores søsterfirma JLM Byg.

Pris på nyt badeværelse