Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nembad.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1273

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nembad.dk/public_html/wp-content/plugins/gw-gravity-forms-all-fields-template/gw-gravity-forms-all-fields-template.php on line 299

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nembad.dk/public_html/wp-content/plugins/gp-preview-submission/includes/gw-gravity-forms-preview-confirmation.php on line 406
Nyt Badeværelse i København? | Jysk Murerfirma | Få Et Tilbud i dag | NemBAD

Nyt badeværelse i København

Hos NemBAD er vi specialister i at lave nye badeværelser og renovere eksisterende. Vi er et jysk murerfirma, der har flyttet vores virksomhed til Hvidovre. Ønsker du derfor at købe et nyt badeværelse i København, så kan du med ro i maven bestille et tilbud fra os.

Vi har en masse glade kunder i, der alle har fået nye badeværelser i København, og vi vil gerne gøre endnu flere glade.

Efter en del år i København har vi fået en lang række gode samarbejdspartnere. Det gør at vi kan levere fuldstændige badeværelser i København, så vi udover murerarbejdet står for at koordinere det VVS-, maler- og el-arbejde, der måtte være.

Har du spørgsmål til dit kommende nye badeværelse i København, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Få pris på nyt badeværelse i København

Prisen på et badeværelse kan variere meget, og det er svært som almindelig forbruger at vide hvad de forskellige ting koster. For at gøre det så let som muligt for dig, så har vi fået udviklet en nem og smart prisberegner, der kan udregne prisen på dit nye badeværelse.

Prisberegneren fungerer sådan, at du skal oplyse den om dine ønsker til et nyt badeværelse. Jo flere felter du kan udfylde præcist, jo tættere kan vi komme på den endelige pris.

Når du er igennem processen, så vil den vise dig en pris. Denne pris er kun et estimat, og derfor er det IKKE den endelige pris, men blot så du har en fornemmelse for hvilket lag den er placeret i.

Herefter vil vi kontakte dig inden 24 timer, hvor vi vil høre lidt nærmere om dine ønsker, og derefter præsentere dig for den endelige pris. Ønsker du at købe et nyt badeværelse i København ved os, så vil vi begge underskrive en kontrakt. På den måde kan du hele tiden være tryg ved at prisen er endelig.

Fuld renovering af badeværelse i København

Behøver du ikke et nyt badeværelse, men skal du i stedet blot have foretaget en renovering af dit badeværelse i København?

Hos NemBAD tilpasser vi os fuldstændig dine behov og drømme. Skal håndvasken udskiftes, skal fliserne skiftes, eller skal du have fjernet det gamle badekar? Vi kan klare det hele.

Vores kontor er dog placeret i Hvidovre, så vi dækker et bredt udsnit af Sjælland, og kan derfor tilbyde andet end blot renovering af badeværelser i København.

Murerfirma i København

Med vores andre murerfirmaer i København JLM Byg og BærendeVæg.dk kan vi klare alverdens opgaver. Om det er vandskuring, omfugninger, nedrivning af bærende vægge, så finder vi en løsning på det.

JLM Byg har ved flere gange renoveret lejligheder i København, så de får et New York-inspireret udtryk med rustikke vægge og gulve. På den måde kan du blive boende i København, men føle at du går ind i en lejlighed i New York.

Vi opfylder boligdrømme, og ingen opgave er for stor for os.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig et tilbud på et nyt badeværelse i København eller hvad du ellers måtte have af ønsker.

 

Renovering af badeværelse i KøbenhavnNyt badeværelse i København