Renovering af badeværelse

Er du træt af at kigge på dit gamle badeværelse, og kunne du godt tænke dig at få dele af det renoveret?

Vi hos NemBAD vil mere end gerne hjælpe dig med at realisere dine drømme. Det kan være du vil have fjernet badekarret, så du få mere plads eller du ønsker at få fjernet fliser fra væggen, og i stedet lavet filt og maling?

Lad os hjælpe dig med at pifte dit badeværelse op, og give dig en fair pris på renovering af dit badeværelse.

En renovering af selv små ting, kan få badeværelset til at se ud som var det nyt. Vi tilbyder også helt nye badeværelser, men med en renovering af dit badeværelse sparer du både tid og penge i forhold til, at skulle investere i et helt nyt.

Vi har givet pris på renovering af mange badeværelser, og det glæder os at kunne levere resultater, som vores kunder er glade for i mange år.

Udregn pris på renovering af badeværelse

Det er altid svært at fastsætte en eksakt pris på renovering af et badeværelse, men ved hjælp af vores smarte prisberegner, kan vi komme meget tæt på den rigtige pris.

Derfor anbefaler vi dig, at gå ind på vores prisberegner og tage stilling til de forskellige valg du bliver stillet overfor. Jo mere præcist du kan komme på din ønskede renovering, jo mere præcis er prisberegnerens pris på renovering af dit badeværelse.

Efterfølgende vil vi inden 24 timer give dig et tilbud, så du kan få din endelige pris på renovering af dit kommende badeværelse.

Efter vi har haft et opfølgende møde, skal begge parter godkende det skriftlige tilbud.
Her er prisen fast, så du altid er i trygge hænder, og ikke pludselig skal betale summer, som vi ikke har aftalt.

NemBAD står for HELE badeværelset

Ønsker du pris på andet end murerarbejde i dit badeværelse, så tager vi også hånd om det. Med vores store erfaring har vi med årene fået gode samarbejdspartnere, så vi både kan tilbyde malerarbejde, VVS-arbejde og el-arbejde.

Derfor giver vi pris på hele renoveringen af dit badeværelse, og koordinerer samarbejdet med vores samarbejdspartnere. På den måde bliver dit badeværelse renoveret hurtigst muligt uden nogen håndværkere venter på hinanden.

Kender du selv nogle håndværkere til andet end murerarbejdet, som du hellere vil bruge, så finder vi også ud af det. Du giver os blot kontaktoplysningerne på dem, og så står vi for samarbejdet.

Det samme gælder hvis du har egne fliser, glasdør eller lignende, som du ønsker at få sat op, så krydser du bare det af i prisberegneren, og så finder vi en løsning.

Har du spørgsmål eller ønsker du blot at få et tilbud, så kan du altid kontakte os.

Vi besvarer dig altid gerne på telefon eller mail, alt efter hvad der passer dig.

Ønsker du at få udført andre mureropgaver, så kan du altid se vores ydelser ved vores søsterfirma, JLM Byg.

 Renovering af badeværelse i København